η μιλιόρα φαρμ

Φορέας

Η ΜΙΛΙΟΡΑ ΑΕ δημιουργήθηκε το 2016 από ανθρώπους με εικοσαετή πείρα στον χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας, οι οποίοι αξιοποίησαν την τεχνογνωσία τους στον πρωτογενή τομέα ώστε να δημιουργήσουν μια σύγχρονη μονάδα προβατοτροφίας. Η επιλογή της περιοχής, η μελέτη των εγκαταστάσεων και η εξειδίκευση του επιστημονικού προσωπικού που συνεργάζεται με τη ΜΙΛΙΟΡΑ ΦΑΡΜ αποτέλεσαν τη βάση για μια πρότυπη μονάδα με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές λειτουργίας.

Παραγόμενα προϊόντα

Τα ζώα αναπαραγωγής
Το πρόβειο γάλα

Τα ζώα αναπαραγωγής αφορούν όλους τους κτηνοτρόφους οι οποίοι αναζητούν να βελτιώσουν το κοπάδι τους με πρόβατα υψηλής γαλακτοπαραγωγής.

Το γάλα διατίθεται σε μεγάλες εταιρίες του κλάδου που δραστηριοποιούνται χρόνια στο νομό μας καθώς και σε τυροκομεία της Αχαΐας.

Η ΜΙΛΙΟΡΑ ΦΑΡΜ βρίσκεται εγκατεστημένη στην κατάλληλη τοποθεσία, όχι μόνο κλιματολογικά και λειτουργικά αλλά και εμπορικά, λόγω της εύκολης πρόσβασης και εγγύτητας με τις αγορές διάθεσης των προϊόντων της.

Στόχος

Στόχος της ΜΙΛΙΟΡΑ ΦΑΡΜ είναι η δημιουργία ενός κοπαδιού που θα αποτελείται από ζώα υγιή, καθαρόαιμα και με υψηλές αποδόσεις γαλακτοπαραγωγής. Μέσα από τη γενετική επιλογή, το ζωικό κεφάλαιο της Φάρμας όχι μόνο θα διπλασιαστεί αλλά θα αποτελείται από πρόβατα εξαιρετικών προδιαγραφών.
Η επιστημονική έρευνα και εξειδίκευση θα μας δώσουν τη δυνατότητα να προμηθεύουμε με γενετικό υλικό τους επαγγελματίες κτηνοτρόφους που επιθυμούν να βελτιώσουν το κοπάδι τους και να αυξήσουν την γαλακτοπαραγωγή και ως εκ τούτου το κέρδος τους.